Λίγα μυστικά
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι και τρόποι για το σούβλισμα του αρνιού, τον τρόπο δεσίματος, τα χρησιμοποιούμενα μπαχαρικά, διάφορες γεμίσεις ή τρόποι για το ψήσιμο. Αλάτι και πιπέρι μόνο, και προσεκτικό ψήσιμο.
Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν & καλό Πάσχα!
Τι χρειαζόμαστε:
1 αρνί, περίπου 11 – 13 κιλά
1 φλιτζάνι αλατοπίπερο
1 φλιτζάνι με μαργαρινη
1 πινέλο
2 μεταλλικές πιάστρες για σούβλα
Σύρμα γαλβανιζέ & πένσα για το δέσιμο του αρνιού πάνω στη σούβλα
Σπάγκος & χοντρή βελόνα για το ράψιμο του αρνιού
12 – 16 κιλά κάρβουνο
Πώς το κάνουμε:
Βήμα 1)
Πρωτα καθαριζουμε το αρνι απο τριχες και αλλα.
Βήμα 2)
Να περάσουμε την σούβλα στο αρνί μας. Βάζουμε την σούβλα με φορά από τα πίσω πόδια προς το στόμα, μέσα από την κοιλιά, θώρακα λαιμό και το στόμα.
Βήμα 3)
Ακολουθεί το ΚΑΛΟ δέσιμο, αφού πρώτα κάνουμε μια δοκιμή πάνω στο χώρο που θα το ψήσουμε ώστε να προσδιορίσουμε την σωστή θέση πάνω στη σούβλα για το δέσιμο του αρνιού. Ξεκινάμε λοιπόν με τα μπούτια, τα οποία τα πιάνουμε σταυρωτά πάνω στη σούβλα και τα δένουμε με σύρμα. Τη διχάλα που έχει η σούβλα μας, την μπήγουμε στα μπούτια και την σταθεροποιούμε πάνω στη σούβλα με την βίδα που έχει.
Βήμα 4)
Κάνουμε άλλα δύο δεσίματα στην σπονδυλική στήλη του αρνιού, ένα χαμηλά στο ύψος της κοιλιάς και άλλο ένα στο ύψος του στήθους. Χρησιμοποιούμε για αυτά τις μεταλλικές πιάστρες (σαν αυτές που χρησιμοποιούμε για στερέωση κονταριού της κεραίας) ή σύρμα, οι πιάστρες όμως είναι πολύ πιο πρακτικές!
Βήμα 5)
Τέλος δένουμε σφιχτά με σύρμα το λαιμό του αρνιού.
Βήμα 6)
Δοκιμάζουμε την αποτελεσματικότητα του δεσίματος που κάναμε κουνώντας δυνατά πάνω – κάτω τη σούβλα. Το καλό δέσιμο είναι σημαντικό, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος την ώρα του ψησίματος να γυρίζει η σούβλα αλλά όχι το αρνί!!!
Βήμα 7)
Συνεχίζουμε με το αλατοπίπερο. Απλώνουμε πολύ καλά σε όλο το εσωτερικό του αρνιού μας. Από την εσωτερική πλευρά κάνουμε μαχαιριές στα μπούτια και τα ¨χεράκια¨, προσεκτικά όμως να μην τρυπήσουμε εξωτερικά, και πιέζοντας με το δάκτυλο, βάζουμε και εκεί αλατοπίπερο.
Βήμα 8 )
Αν θέλουμε κάνουμε γέμιση , εγω βάζω μπουκιές απο 2-3 ψωμία με κομματια απο κασέρι (1-2 κιλά) .
Ράβουμε την κοιλιά του αρνιού με την κλωστή, με τρόπο τέτοιο ώστε να κλείνει ερμητικά. Σκοπός μας είναι να μην έχουμε τρυπήσει σε κανένα σημείο το αρνί μας (εκτός φυσικά από τα σημεία δεσίματος) …
Βήμα 9)
και να είναι καλά ραμμένη η κοιλιά, ώστε όπως θα ψήνετε το αρνί, να κρατά στο εσωτερικό του τα υγρά του και να ψήνεται με αυτά. Αυτό βοηθά ώστε να μην υπάρχει το ανεπιθύμητο αίμα στα χοντρά κομμάτια του αρνιού και στα κόκκαλα, να είναι καλοψημένο και ζουμερό.
Βήμα 10)
Αλατοπιπερώνουμε και εξωτερικά και ράβουμε την μπόλια πάνω στο αρνί, ώστε να μην φύγει στο ψήσιμο. Η μπόλια κατά τη διάρκεια του ψησίματος λιώνει, λιπαίνει το αρνί εξωτερικά και δεν το αφήνει να ξεραθεί – καεί.
Βήμα 11)
ΨΗΣΙΜΟ: Για το ψήσιμο θα χρειαστούμε κάρβουνα περίπου τόσα όσο και το βάρος του αρνιού μας. Ανάβουμε την φωτιά μας τουλάχιστον 1 ώρα πριν ξεκινήσουμε το ψήσιμο και αφού τα κάρβουνα γίνουν τα αφήνουμε αρκετή ώρα να "πέσουν". Αφού σταχτώσουν, τα απλώνουμε, βάζοντας τα περισσότερα κάτω από τα μπούτια και τα "χεράκια" και αφήνουμε ελάχιστα κάτω από την κοιλιά.
Βήμα 12)
Τοποθετούμε το αρνί μας πάνω στη φωτιά, σε μεγάλη απόσταση από αυτήν (περίπου 40 – 50 cm) και γυρνάμε με το χέρι (η με μοτέρ) σε γρήγορη ταχύτητα για 1 ώρα τουλάχιστον ή και περισσότερο, ανάλογα με την ένταση της φωτιάς.
Βήμα 13)
Προσέχουμε να μην μας αρπάξει στην αρχή, όπου η φωτιά είναι πιο δυνατή, γι’ αυτό άλλωστε και η γρήγορη ταχύτητα στο γύρισμα. Μετά από την 1 – 1½ ώρα γυρνάμε αργά (μπορούμε να βάλουμε μοτεράκι) και ανάλογα την ένταση της φωτιάς και την πορεία του ψησίματος χαμηλώνουμε την σούβλα.
Βήμα 14)
Καπου καπου με πινελο βαζουμε μαργαρινη.
Μπορούμε αν θέλουμε να "ψεκάζουμε" με μπυρα (4-8 μπουκαλια) για να "σβησει" λιγο την μυρωδία του αρνιού και να παρει πιο χρυσο χρώμα. Ανοιγουμε την μπύρα , κλεινουμε με το δάχτυλο μας την οπή και αφου το βαλουμε το μπουκαλι οριζόντια το κουνάμε σιγά-σιγά , ψεκάζοντας ετσι το αρνί μας.
Βήμα 15)
Ο απαιτούμενος χρόνος ψησίματος είναι περίπου 3 με 3½ ώρες. Όταν γίνει, βάζουμε τη σούβλα όρθια πάνω από ένα μεγάλο ταψί, κόβουμε τα σύρματα, ξεβιδώνουμε τις πιάστρες και το αρνάκι μας πέφτει στο ταψί!
Είναι έτοιμο για κόψιμο και κατανάλωση!!
Θα προσπαθησω να βρω φωτο με καποια απο τα βήματα !
Βήμα Βήμα για Αρνί & κατσίκι στη σούβλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
Απάντηση
1 δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1
- makis
- Διαχειριστής Site
- Δημοσιεύσεις: 6722
- Εγγραφή: 29 Φεβ 2008, 18:19
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Παπούτσι: 46
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Επικοινωνία:
Βήμα Βήμα για Αρνί & κατσίκι στη σούβλα
Δημοσίευση από makis » 18 Απρ 2014, 20:38
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης
CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040
Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης
CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040
Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
Απάντηση
1 δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο “Τρόφιμα - διατροφή - συνταγές”
Μετάβαση σε
- My Xariseto.gr
- ↳ Κανόνες - Βοήθεια λειτουργίας - Ανακοινώσεις - Σχόλια
- ↳ ΚΑΝΟΝΕΣ FORUM
- ↳ Βοήθεια λειτουργίας
- ↳ Βοήθεια για δέματα και έξοδα αποστολής
- ↳ Προβλήματα με μέλη
- ↳ Τα καμώματα του chris kings
- ↳ Σχολιασμός και ιδέες
- ↳ Αναφορά σφαλμάτων
- ↳ Έσοδα - Έξοδα - Τρόποι υποστήριξης
- ↳ Τα νέα μας - Ανακοινώσεις
- ↳ Είπαν για εμάς
- ↳ Παζάρια
- ↳ Εκδηλώσεις
- ↳ Διαγωνισμοί, κληρώσεις, δημοπρασίες
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ-ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ
- ↳ Χαρισομάγαζο
- ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'
- ↳ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ↳ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ↳ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Κινητά & σταθερά τηλέφωνα
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - περιφερειακά - προγράμματα
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Άλλες ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Αντρικά ρούχα, υποδήματα και λοιπά είδη
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Γυναικεία ρούχα & υποδήματα
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Γυναικεία λοιπά είδη
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Παιδικά ρούχα & υποδήματα
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Παιδικά λοιπά είδη
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Είδη νοικοκυριού & είδη διατροφής
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Είδη κήπου - φυτά - γλάστρες
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Έπιπλα
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Βιβλία - περιοδικά - χαρτικά
- ↳ (Θεσσαλονίκη) DVD - CD - Δίσκοι - κασέτες
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Ποδήλατα - μοτοσυκλέτες - αυτοκίνητα
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Ζωάκια & αξεσουάρ
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Διάφορα
- ↳ (Θεσσαλονίκη) Διάφορα (χωρίς κουμπί ευχαριστώ)
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΔΡΑΜΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΗΜΑΘΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΚΑΒΑΛΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΚΙΛΚΙΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΚΟΖΑΝΗΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΠΕΛΛΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΠΙΕΡΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΣΕΡΡΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΦΛΩΡΙΝAΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝAΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ↳ ΑΤΤΙΚΗΣ
- ↳ (Αττική) Κινητά & σταθερά τηλέφωνα
- ↳ (Αττική) Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - περιφερειακά - προγράμματα
- ↳ (Αττική) Άλλες ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές
- ↳ (Αττική) Αντρικά ρούχα, υποδήματα και λοιπά είδη
- ↳ (Αττική) Γυναικεία ρούχα & υποδήματα
- ↳ (Αττική) Γυναικεία λοιπά είδη
- ↳ (Αττική) Παιδικά ρούχα & υποδήματα
- ↳ (Αττική) Παιδικά λοιπά είδη
- ↳ (Αττική) Είδη νοικοκυριού & είδη διατροφής
- ↳ (Αττική) Είδη κήπου - φυτά - γλάστρες
- ↳ (Αττική) Έπιπλα
- ↳ (Αττική) Βιβλία - περιοδικά - χαρτικά
- ↳ (Αττική) DVD - CD - δίσκοι - κασέτες
- ↳ (Αττική) Ποδήλατα - μοτοσυκλέτες - αυτοκίνητα
- ↳ (Αττική) Ζωάκια & αξεσουάρ
- ↳ (Αττική) Διάφορα
- ↳ (Αττική) Διάφορα (χωρίς κουμπί ευχαριστώ)
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΕΥΒΟΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΦΩΚΙΔΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΘΡΑΚΗΣ
- ↳ ΕΒΡΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΕΒΡΟΥ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΞΑΝΘΗΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΡΟΔΟΠΗΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΗΠΕΙΡΟΥ
- ↳ ΑΡΤΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΤΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (Κλειστες Αγγελίες)
- ↳ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ↳ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΛΑΡΙΣΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΙΟΝΙΟΥ
- ↳ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΛΕΣΒΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΛΕΣΒΟΥ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΣΑΜΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΜΟΥ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΧΙΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΧΙΟΥ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
- ↳ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΑΧΑΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΗΛΕΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΚΡΗΤΗΣ
- ↳ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Κλειστές Αγγελίες)
- ↳ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΧΑΝΙΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Κλειστές αγγελίες)
- ↳ ΚΥΠΡΟΥ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
- ↳ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
- ↳ ΣΥΛΛΟΓΕΣ & ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ
- ↳ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ
- ↳ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ - ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ
- ↳ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ
- ↳ Για κοινωνική δράση
- ↳ Αρχείο κοινωνικής δράσης
- ↳ ΔΑΝΕΙΖΩ
- ↳ ΕΜΠΟΜΠΕΣ Τηλε-Χαρίσεων
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΗΛΕΧΑΡΙΣΕΩΝ
- ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'
- ↳ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
- ↳ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ
- ↳ Εξυπηρετήσεις μεταξύ τραπεζών για αποστολές
- ↳ Δωρεάν χρόνος ομιλίας/SMS/MB κινητών
- ↳ Αρχείο δωρεάν χρόνου ομιλίας
- ΔΙΑΦΟΡΑ
- ↳ Chat and Fun
- ↳ Άνθρωπος, ψυχή και σχέσεις
- ↳ Ιατρική και υγεία
- ↳ Eπιστήμη & Τεχνολογία
- ↳ Τηλέφωνα - GPS
- ↳ Υπολογιστές
- ↳ Λευκές οικιακές συσκευές
- ↳ Συσκευές εικόνας - ήχου
- ↳ Σπίτι - χόμπι - διασκέδαση
- ↳ Τόποι - ταξίδια - περιηγήσεις
- ↳ Ζώα - κατοικίδια
- ↳ Κράτος - Κοινωνία - Πολιτική
- ↳ Εκπαίδευση
- ↳ Περιβάλλον
- ↳ Επανάχρηση - Ανακύκλωση
- ↳ Αστεία - ανέκδοτα - περίεργα
- ↳ Διάφορα αταξινόμητα
- ↳ Χρήσιμα Links
- ↳ DIY (Κάνε το μόνος σου) - Tips (έξυπνες λύσεις)
- ↳ Ποδήλατο - Μηχανή - Αυτοκινητο
- ↳ Μπάνιο - Κουζίνα
- ↳ Σπίτι - Κήπος
- ↳ Εποχικά
- ↳ Χόμπι - Ελεύθερος χρόνος
- ↳ Τρόφιμα - διατροφή - συνταγές
- ↳ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ
- ↳ Διάφορα θέματα σχετικά με οικονομία
- ↳ Προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών από καταστήματα/επιχειρήσεις
- ↳ Αναζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών
- ↳ Tips για αγορές από εξωτερικό
- ↳ Διάφορα θέματα σχετικά με εργασία
- ↳ Αγγελίες οπου προσφέρετε εργασία σε εργαζόμενο ή ζητάτε τις υπηρεσίες κάποιου
- ↳ Αγγελίες όπου εσείς ζητάτε εργασία ή προσφέρετε υπηρεσίες
- ↳ Προσφορά/ζήτηση διαμονής και ακινήτων
- ↳ Links με δωρεάν περιεχόμενο
- ↳ Δωρεάν Προγράμματα-Αρχεία