katterin έγραψε:.....
κανενα προβλημα. κανω διαφορα πειραγματα με μελι ..... με ξηρους καρπους,με φλουδες απο φρουτα,με φρουτα,με υπερτροφες,με κουκουτσια και αλλα πολλα ακρως υγειινα.
katterin έγραψε:.....
νοπη έγραψε: AAA Τι βλεπω Δώρα? Μπορώ να εχω την συνταγή?
Ευχαριστω Katterin.
Σε ευχαριστω! θα το φτιαξω το ΣΚ. Ελπιζω να συγκινηθουν και τα παιδια....doritta έγραψε:νοπη έγραψε: AAA Τι βλεπω Δώρα? Μπορώ να εχω την συνταγή?
Ευχαριστω Katterin.
καλησπέρα φίλη, εγώ τις συνταγές τις κάνω "με το μάτι " που λένε, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να στη γράψω.
Χρησιμοποιώ αντί για αλεύρι, 250 γρ αλεσμένα φουντούκια ωμά, αντί για ζάχαρη μια μεγάλη κουπα κρανμπερις του εμπορίου , 4 αβγά (εδώ τα άλλα μέλη ίσως έχουν κάποια ιδέα) 150 γραμμάρια βούτυρο ή ελαιο (έχω δοκιμάσει με βούτυρο καρύδας ,ταχίνι, ελαιόλαδο και σησαμέλαιο ,επικράτησε το σησαμέλαιο στη γεύση ) βανίλια και ελάχιστο αλάτι .
Χτυπάω τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε μαρέγκα. Σε άλλο μπωλ χτυπάω ελαφρά τους κρόκους και προσθέτω το βούτυρο /έλαιο σιγά σιγά , τη βανίλια και τα φουντούκια. Έπειτα με κουτάλι ανακατεύω με τη μαρέγκα απαλά και ρίχνω και τα κρανμπερις. Μετά στη φόρμα και ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μια ώρα περίπου.
Αν χρησιμοποιήσεις ταχίνι θα γίνει πιο γλυκό.